Tην πεποίθησή του ότι ο Πλατανιάς, παρά τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται βαθμολογικά, θα καταφέρει τελικά να πετύχει τον στόχο της παραμονής στη Super League εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος, κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ομάδα των Χανίων.

«Καλωσορίζω τον Γιώργο. Του λέω ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, στις γνώσεις του, στη σοφία του στο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ομάδα συνεχίζει με ό,τι καλύτερο υπήρχε σήμερα διαθέσιμο, τουλάχιστον στον ελληνικό χώρο. Είναι μαζί μας για να μας βοηθήσει στο υπόλοιπο της χρονιάς και αν όλα πάνε καλά και του χρόνου» ανέφερε για την πρόσληψη του Παράσχου ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Μανώλης Μαθιουλάκης και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αρνητικό συναίσθημα είναι πως θεωρώ ότι όταν γίνονται αλλαγές τεχνικής ηγεσίας μεσούσης της χρονιάς σαφώς δεν είναι ευχάριστο. Πιστεύω ότι η ομάδα -κι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιώργο- θα κάνει ό,τι μπορεί να γίνει, το καλύτερο δυνατόν, ώστε ο Πλατανιάς να μείνει φέτος στην κατηγορία και να συνεχίσει του χρόνου, με καλύτερες προοπτικές και με κάποιες βελτιώσεις που θα γίνουν. Να μην έχουμε κάθε χρόνο, γιατί είναι η τρίτη χρονιά που επαναλαμβάνεται, το άγχος της σωτηρίας στο τέλος της χρονιάς».

Από την πλευρά του, ο Παράσχος ανέφερε: «Κατ’ αρχήν ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Δεν σας κρύβω ότι έρχομαι σε μια κακή συγκυρία για την ομάδα. Από κει και πέρα, επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο και τέτοιες περιπτώσεις αντιμετώπισα πάρα πολλές φορές, μπορώ να πω ότι είμαι ο προπονητής των επικίνδυνων αποστολών. Αν δείτε τις ομάδες στις οποίες έχω πάει και έχουν σωθεί, είναι πάρα πολλές».

Ο έμπειρος τεχνικός εξήγησε ότι τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν επιθυμούσε να συνεργαστεί με άλλη ομάδα μετά τον Ατρόμητο, τόνισε ωστόσο ότι άλλαξε γνώμη εξαιτίας του «μεγάλου ενδιαφέροντος» του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επειδή είχα να κάνω με έναν άνθρωπο ο οποίος πραγματικά πονάει για την ομάδα και πάνω απ’ όλα είναι ένας άνθρωπος τον οποίο, από τα λεγόμενά του, έχω σε απεριόριστη εκτίμηση, γι’ αυτό και προτίμησα να μπούμε σε αυτήν την ομάδα, να μπορέσουμε να τη βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να σωθεί. Μέσα από την εμπειρία τη δικιά μου αλλά και μέσα από την αλλαγή ψυχολογίας που θα δώσουμε στα παιδιά, νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να το πετύχουμε αυτό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης