Ο Πλατανιάς με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε ότι η απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς ο Έλληνας επιθετικός αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε επαφή με τον Βαγγέλη Μάντζιο και τον μάνατζέρ του για τη μεταγραφή τού εν λόγω ποδοσφαιριστή στον Πλατανιά Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο αυτό, ο Βαγγέλης Μάντζιος, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, επισκέφθηκε τα Χανιά την Τετάρτη 3 Ιουνίου και συζήτησαν με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, κ. Μανώλη Μαθιουλάκη όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, η οποία είχε οριστικοποιηθεί καθώς υπήρξε απόλυτη συμφωνία τόσο για το οικονομικό μέρος, όσο και για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Πλέον, έμενε μόνο το τυπικό μέρος, δηλαδή να περάσει ο ποδοσφαιριστής τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου, αναμενόταν στα Χανιά ο ποδοσφαιριστής για την ολοκλήρωση του τυπικού μέρος. Προς τούτο, είχαν εκδοθεί εισιτήρια για τον ίδιο και τον μάνατζέρ του, με την πρωινή πτήση της Aegean και είχαν σταλεί οι κάρτες επιβίβασης στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 10 Ιουνίου, ο μάνατζερ του Βαγγέλη Μάντζιου -προφανώς επειδή ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν τολμούσε να το πράξει- επικοινώνησε με τον κ. Μαθιουλάκη, στον οποίο ανακοίνωσε ότι ο Βαγγέλης Μάντζιος αρνείται να περάσει ιατρικές εξετάσεις!

Μετά από όλα τα παραπάνω, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δηλώνει τα εξής:

1. Επειδή διαχρονικά κυρίαρχο μέλημά μας είναι η επιλογή των ποδοσφαιριστών, με βάση πρωτίστως τον χαρακτήρα και το ήθος και δευτερευόντως με βάση την ποδοσφαιρική αξία. Και, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν εκείνοι, που, όταν αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, μας είπαν, με εμφανή προβληματισμό, γνωρίζοντας τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα μας, ότι η ποδοσφαιρική του αξία είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ποιότητα του χαρακτήρα του.

2. Επειδή στην Κρήτη ο λόγος είναι συμβόλαιο.

3. Επειδή, ως γνωστόν, το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων σταματά οριστικά κάθε διαδικασία για συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μάντζιο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης