Με τον Ισπανό Κάρλες Σόρια κάλυψε ο ΠΑΣ Γιάννινα το κενό στο δεξί άκρο της άμυνάς του. Ο 26χρονος παίκτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον «Άγιαξ της Ηπείρου», προερχόμενος από την πορτογαλική Εστορίλ, με την οποία την τελευταία διετία μέτρησε 54 συμμετοχές και ένα γκολ. Ο Σόρια ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Χιμνάστικ Μανρέσα και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ, φτάνοντας ως τη Β΄ ομάδα.

Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Λάρνακας (δέκα συμμετοχές, μία ασίστ) και ακολούθως επέστρεψε στη Βαρκελώνη και έπαιξε για άλλες δύο σεζόν στην Εσπανιόλ Β΄, με απολογισμό 57 συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να συνεχίσω να μεγαλώνω ως ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό έρχομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα με μεγάλη επιθυμία και ενθουσιασμό. Βρήκα ένα κλαμπ που είναι οικογένεια και σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Ελπίζω να επιστρέψω όλον αυτόν τον ενθουσιασμό με την απόδοσή μου στο γήπεδο και να πετύχω σπουδαία πράγματα με αυτόν τον σύλλογο. Πάμε ΠΑΣ!», δήλωσε ο Σόρια μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης