Στην απόκτηση του Ζήση Καραχάλιου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός είναι το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα των «κυανόλευκων» μετά τον Παναγιώτη Τριάδη κι επί της ουσίας θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Αλέξανδρου Καρτάλη.

Την περασμένη σεζόν ο Καραχάλιος αγωνίστηκε στη Super League 2 με τη φανέλα του Λεβαδειακού, μετρώντας 24 συμμετοχές. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή Ζήση Καραχάλιο. Ο Καραχάλιος είναι αμυντικός μέσος και έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Λεβαδειακού, της Κ20 του Ολυμπιακού, της Αναγέννησης Καρδίτσας ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων».

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Καραχάλιος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ηπειρωτικής ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στα Γιάννενα και θα αγωνιστώ για τον ΠΑΣ. Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις, εικόνα όλων μας είναι το γήπεδο και ανυπομονώ να βρεθούμε πάλι με κόσμο στο πλάι μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης