Στη Super League θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Ολλανδός μέσος Νταν Ριένστρα, ο οποίος αποχώρησε μεν απ’ το Βόλο, αλλά ανακοινώθηκε επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (12/7) από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 30χρονος κεντρικός μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Ηπείρου και θα ενσωματωθεί αμέσως στην καλοκαιρινή προετοιμασία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Ολλανδού μέσου, Νταν Ριένστρα, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Νταν Ριένστρα γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1992 στο Άλκμααρ και από μικρός εντάχθηκε στις περίφημες ακαδημίες του Άγιαξ. Σε ηλικία 17 ετών μεταπήδησε σε αυτές της Φέγενορντ. Στην ομάδα του Ρότερνταμ έμεινε μια χρονιά και στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα της SV Meervogels ’31.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλοκαίρι του 2011 ακολούθησε η ADO ’20 Heemskerkστην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Τον Ιούλιο του 2013 ήρθε το πρώτο μεγάλο βήμα υπογράφοντας συμβόλαιο με την Χέρακλες, για να ακολουθήσει η Βααλβάικ το 2015 στην οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια. Στην ολλανδική ομάδα είχε συνολικά 149 συμμετοχές, έξι 6 γκολ κι εννιά ασίστ.

Το 2020 αποφάσισε για πρώτη φορά στην καριέρα του να βγει εκτός Ολλανδίας υπογράφοντας συμβόλαιο με το Βόλο. Στην ομάδα της Μαγνησίας αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια μετρώντας 40 συμμετοχές με δύο γκολ και δύο ασίστ.

Kαλώς όρισες στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας το νέο απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας στο pasgiannina.gr τόνισε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα. Στόχος είναι τη νέα χρονιά να πάμε ακόμα καλύτερα παίζοντας ωραίο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο το οποίο θα το ευχαριστηθούν οι οπαδοί μας και με την παρουσία μου να συμβάλω κι εγώ ώστε η ομάδα να είναι το ίδιο πετυχημένη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης