Ο Παναιτωλικός επικράτησε στην έδρα του 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και πήρε βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασε τους 11 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Τσουκαλά στο 44’, ενώ στο 56’ ο Μαρκόβσκι σημείωσε το 2-0. Για τους Ηπειρώτες μείωσε στο 90’ ο Ηλιάδης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησε δύο καλές φάσεις στην αρχή του ματς. Στο 3’ ο Σκόνδρας επιχείρησε να σκοράρει με το κεφάλι από το ύψος της μικρής περιοχής όμως δεν βρήκε στόχο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μιχαήλ με νέα κεφαλιά ανάγκασε τον Κυριακίδη να αποκρούσει με υπερένταση.

Η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε στο 27’ όταν ο Ρουσκουγιέδα έκανε το σουτ και μετά από κόντρες και την επέμβαση του Βελλίδη κέρδισε κόρνερ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 43’ ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα και ο Τσουκαλάς με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή του και στο 56’ ευτύχισε να πετύχει το 2-0 και ουσιαστικά να κλειδώσει τη νίκη. Ο Ρουσκουγιέδα πέρασε την μπάλα στον Μαρκόβσκι, που με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά, ο ΠΑΣ μείωσε στο 90’. Ο Τσάβες έκανε την ασίστ στον Ηλιάδη, που πλάσαρε ιδανικά και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (Novasports 1)

Γκολ: 44′ αυτ. Τσουκαλάς, 56′ Μαρκόβσκι – 90′ Ηλιάδης

Κίτρινες κάρτες: Μαρτίνες – Ναδάλες, Καρανίκας, Μιχαήλ

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός:
Κυριακίδης, Μύγας, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρτίνες, Παπουτσογιαννόπουλος (87′ Κωνσταντινόπουλος), Μάρκος Πάουλο, Κάπελ (76′ Κόρσιενς), Ρουσκουγιέδα (71′ Ρουμπουλάκου), Ουάρντα, Μαρκόβσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα:
Βελλίδης, Καρανίκας (61′ Λίλα), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Ναδάλες, Γιάκος, Τσουκαλάς (54′ Μανιάς), Κοζορώνης, Ακόστα (76′ Ηλιάδης), Τσάβες, Ίλιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης