Γιαννίκης: «Χαίρομαι για τον κόσμο του ΠΑΣ και τους παίκτες μου»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 22:55
Γιαννίκης: «Χαίρομαι για τον κόσμο του ΠΑΣ και τους παίκτες μου»

Ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αργύρης Γιαννίκης, μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που έχει η ομάδα του, ώστε να κοιτάει κάθε αντίπαλό της στα μάτια.

Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ομάδα του έδωσε χαρά στους φιλάθλους της με τη δεύτερη νίκη της επί του «τριφυλλιού» και την κατάκτηση του εισιτηρίου, που οδηγεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε την αυτοπεποίθηση να χτυπάμε στα ίσα κάθε ματς. Σήμερα χαίρομαι για τον κόσμο του ΠΑΣ και τους παίκτες μου. Δεν είναι αυτονόητο να κερδίζει ο ΠΑΣ δύο φορές τον Παναθηναϊκό.

Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Παναθηναϊκός προερχόταν από ένα μεγάλο σερί καλών αποτελεσμάτων και είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό. Σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα.

Σίγουρα μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια, πώς θα φτάσουμε στον επόμενο αγώνα, γιατί δεν έχουμε τεράστιο ρόστερ.

Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το κλειδί ήταν η δουλειά, η πίστη και το πλάνο. Στα Γιάννενα είναι δύσκολο να παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε γιατί, λόγω καιρού, ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 23:05