Υπερήφανος για την εφετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης, μετά την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Ο τεχνικός του «Άγιαξ» της Ηπείρου τόνισε ότι η ομάσα του πήγε για «την υπέρβαση της υπέρβασης» απέναντι στους Πειραιώτες, ενώ ανέφερε πως η καθοριστική φάση ήταν η κεφαλιά του Παντελάκη, όπου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από το 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στην κάμερα της Cosmote:

Για το ματς: «Ήρθαμε να κάνουμε την υπέρβαση της υπέρβασης. Στα πρώτα δύο λεπτά είχαμε καλές προϋποθέσεις για ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιήσαμε. Με μία κρύα φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Η καθοριστική φάση είναι η κεφαλιά του Παντελάκη που δεν μπήκε το γκολ και εκεί δεν έγινε το 2-2.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν μπαίνει το γκολ είσαι ήρωας. Τα συναισθήματά μου είναι ότι είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, γιατί πετύχαμε περισσότερα πράγματα απ’ όσα περιμέναμε. Προσπαθήσαμε πολύ και αυτό είναι που θέλω να πω στον κόσμο του ΠΑΣ. Συγχαρητήρια στον κ. Μαρτίνς για την ομάδα του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν έκανε τη διαφορά η ποιότητα του Ολυμπιακού: «Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν έκαναν προπόνηση πολλοί παίκτες και μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες και βάθος στο ρόστερ του. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης