Την πρώτη του προπόνηση με την καινούρια του ομάδα πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ μετά το τέλος της έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι του ΠΑΟΚ.

«Νιώθω υπέροχα και είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ» είπε αρχικά ο Σέρβος ποδοσφαιριστής και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνωρίζω τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν, είναι μια μεγάλη οικογένεια. Έχω μιλήσει ήδη με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς και μου είπε ότι όλα είναι καλά εδώ και έχει ό,τι χρειάζομαι. Η απόφασή μου ήταν εύκολη για να έρθω. Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ και η Παρτιζάν, είμαστε οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για όσα ξέρει για τη νέα του ομάδα σχολίασε: «Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους παίκτες, το επιτελείο, τον προπονητή. Φυσικά περιμένουν να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, αλλά κι εγώ περιμένω να με βοηθήσει ο ΠΑΟΚ να δώσω ό,τι μπορώ. Θέλω να δώσω το 100%, ό,τι καλύτερο έχω και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Για την αγωνιστική του κατάσταση είπε: «Είμαι πανέτοιμος, δεν έχω σταματήσει να προπονούμαι, είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επικοινωνία του με άτομα για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Μίλησα μόνο με τον Ζίβκοβιτς, μου είπε ότι όλα είναι πολύ καλά εδώ, του αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ, είχε αγωνιστεί κι εκείνος με την Παρτιζάν. Μας αρέσει και τους δύο ο ΠΑΟΚ, έχουμε κοινό παρελθόν και όταν μιλήσαμε δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση για να έρθω».

Όσο για τους στόχους του στον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Να κερδίζω όλα τα ματς, να πάρω πρωταθλήματα και να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ στην ομάδα».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης