Στη Νόριτς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Τζόλης, καθώς ο ΠΑΟΚ και η Νόριτς ήρθαν σε συμφωνία για τη μετακίνηση του 19χρονου άσου στους νεοφώτιστους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο ταλαντούχος άσος, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αγγλία, ώστε να επικυρωθεί η μεταγραφή του στα «καναρίνια», αποχαιρέτησε τον «δικέφαλο του Βορρά», εκφράζοντας μεταξύ άλλων τη χαρά του για το γεγονός ότι πλέον θα αγωνίζεται στο αγγλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του στη Νόριτς: «Τελευταία στιγμή συμφώνησε η ομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Τώρα έχω την πτήση μου. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για όλα. Όσα έχει προσφέρει σε μένα και την οικογένεια μου όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι παιδί της ακαδημίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μεθαύριο και να πάρει την πρόκριση».

Για το αν κατάφερε να κοιμηθεί χτες το βράδυ: «Δεν έχω κοιμηθεί. Μόνο τρεις ώρες…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Γιαννούλη στη Νόριτς: «Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ως αριστερό μπακ εκείνος και εγώ ως αριστερό εξτρέμ, έχουμε μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία που είχαμε στον ΠΑΟΚ και στη Νόριτς».

Για το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ: «Μου δόθηκε η ευκαιρία και όταν σου δίνεται μία τέτοια, πρέπει να την αρπάζεις κατευθείαν. Είμαι στεναχωρημένος που δεν έπαιξα στην Τούμπα με κόσμο. Πιστεύω κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Θα μείνει απωθημένο για πολλά χρόνια αυτό».

Για το νούμερο στη φανέλα του στη Νόριτς και το αν έχει μιλήσει με τον νέο του προπονητή: «Ακόμα δεν ξέρω τίποτα».

Οι λεπτομέρειες του deal

H πώληση του Τζόλη στη Νόριτς αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο μεταγραφικό deal της ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για ένα deal που περιλαμβάνει 11 εκατ. ευρώ ως «φιξ» ποσό μεταγραφής, 2,5 εκατ. ευρώ υπό μορφή μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 17,5%.

Το ποσοστό μεταπώλησης ήταν και το «κλειδί» για να δώσει το «πράσινο φως» ο ΠΑΟΚ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 19χρονου επιθετικού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης