Τέλος από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021, 16:42
Τέλος από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη την Τετάρτη, του ανακοινώθηκε η σχετική απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Ουρουγουανό τεχνικό και τους συνεργάτες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου, τους διαμήνυσε την απόφασή του, που είναι η ομάδα να πορευτεί με άλλον προπονητή τη νέα σεζόν, ο οποίος θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που επιστρέφει στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Σαββίδης πρότεινε στον Πάμπλο Γκαρσία να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β' με όλο του το επιτελείο, καθώς επιθυμεί να παραμείνει στην οικογένεια του συλλόγου και να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του, εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητες του και στην εξέλιξη που θα έχει η προπονητική του καριέρα.

Ο Γκαρσία, ο οποίος βρέθηκε σε 42 παιχνίδια στο «τιμόνι» του «Δικεφάλου του βορρά» και υπέγραψε μάλιστα συμβόλαιο συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2023, επιφυλάχθηκε να απαντήσει. Πλέον αναμένεται δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021, 17:00