Σοβαρό πρόβλημα αποκόμισε από το χθεσινό (12/8) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς στην Τούμπα ο Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει από το χειρουργείο τις επόμενες μέρες.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Νέλσον Ολιβέιρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μποέμιανς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και μετά το τέλος της αναμέτρησης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί ο τρόπος της αποθεραπείας του και ο χρόνος επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους».

Όπως είναι φυσικό αυτή η είδηση σόκαρε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς ο Πορτογάλος είχε πολύ καλή παρουσία στα φιλικά της ομάδας και προορίζοταν για βασικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάει Πορτογαλία για εξετάσεις

Το Σάββατο πάντως ο 30χρονος φορ αναμένεται να ταξιδέψει στην πατρίδα του, προκειμένου να εξεταστεί από έναν κορυφαίο γιατρό, που είναι ειδικός σε τέτοιου είδους περιπτώσεις και θα δώσει κι εκείνος τη δική του εκτίμηση για το τι πρέπει να συμβεί με τον ποδοσφαιριστή.

Από τη στιγμή που δεν έχει υποστεί ολική ρήξη, υπάρχει πιθανότητα να γλιτώσει το νυστέρι και ακολουθώντας ένα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης να επιστρέψει σε ρυθμού κανονικών προπονήσεων σε περίπου δύο μήνες.

Σε αυτό το (καλό) σενάριο, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πορευθεί ως έχει στη γραμμή κρούσης, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση.

Αντίθετα, εφόσον περάσει την πόρτα του χειρουργείου και ο Ολιβέιρα επιστρέψει το 2022, τότε οι Θεσσαλονικείς αναγκαστικά θα κινηθούν για την απόκτηση ενός φορ, που θα μπορέσει να μπει στα… παπούτσια του πρώην άσου της ΑΕΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης