Το χειρότερο σενάριο επαληθεύτηκε στην περίπτωση του τραυματισμού του Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς θα μπει στο χειρουργείο και θα μείνει στα… πιτς για έξι μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος επιθετικός στάθηκε άτυχος στο δεύτερο ματς του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς, με την αρχική εκτίμηση να κάνει λόγο για μερική ρήξη χιαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα από τον νέο κύκλο εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, επιβεβαίωσαν το αρχικό πόρισμα, κι έτσι ο παίκτης θα υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στον χιαστό του.

Ο Ολιβέιρα θα χειρουργηθεί την Πέμπτη (19/08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια.

Η ανακοίνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του.

Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης.

Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης