Έχει φουντώσει τις τελευταίες ώρες η φημολογία που κάνει λόγο για επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, με τα ΜΜΕ της Ρουμανίας να θεωρούν δεδομένο ότι ο 52χρονος τεχνικός θα γίνει εκ νέου κάτοικος Τούμπας.

Πιο συγκεκριμένα, τα Μέσα της πατρίδας του αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος προπονητής, που παραμένει χωρίς ομάδα μετά την επιτυχημένη του παρουσία στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το ασιατικό Champions League, συμφώνησε με τον Ιβάν Σαββίδη και αναμένεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, αναλαμβάνοντας εκ νέου τα «ηνία» του «δικεφάλου» του Βορρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια ρεπορτάζ ο Λουτσέσκου θα υπογράψει συμβόλαιο, που θα του αποφέρει τον χρόνο 1,8 εκατ. ευρώ, γεγονός που αν ισχύει θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της Super League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουτσέσκου στα δύο χρόνια που καθοδήγησε τον ΠΑΟΚ μέτρησε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κατακτώντας με τους «ασπρόμαυρους» ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα.

Από τον ΠΑΟΚ, πάντως, αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με οποιονδήποτε άλλον προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη η τηλεδιάσκεψη Σαββίδη-Γκαρσία

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται την Τετάρτη να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Πάμπλο Γκαρσία από την οποία θα ξεκαθαρίσουν πολλά για την νέα σεζόν.

Σε αυτή φυσικά και το πρώτο ζήτημα το οποίο θα τεθεί θα είναι η παραμονή του Ουρουγουανού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια για να συνεχιστεί η συνεργασία τους θα τεθεί επί τάπητος και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, εν όψει της νέας σεζόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης