Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Μπενφίκα εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση στα πλέι οφ τoυ Champions League.

Οι αετοί της Λισαβόνας προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν το ματς στο γήπεδο της Τούμπας και λίγη ώρα αργότερα ο Πίτζι εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τη νοκ-άουτ μονομαχία με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε έτοιμοι 100% υπάρχει η ιδιαιτερότητα του μοναδικού αγώνα, θα παλέψουμε για τη νίκη για να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση» ανέφερε αρχικά ο έμπειρος άσος.

Για τις μεταγραφές και την προετοιμασία της ομάδας του είπε: «Προσπαθούμε κάθε μέρα να βγάζουμε στο γήπεδο όσα μας λέει ο προπονητής, Έχουν έρθει στην ομάδα ποιοτικοί παίκτες και εμείς οι παλιοί θα τους κάνουμε να νιώσουν άνετα».

Για τις αλλαγές στην Μπενφίκα υπογράμμισε: «Υπάρχουν διαφορές κάθε προπονητής έχει τις δικές του ιδέες, έχουμε δουλέψει σκληρά. Έχουμε δώσει φιλικά παιχνίδια για να βγουν τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Αύριο θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ παλαιότερα και το ποιες είναι οι διαφορές με το σήμερα, επισήμανε: «Σίγουρα ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Τον έχουμε αναλύσει και πιστεύω θα αντεπεξέλθουμε αύριο».

Τέλος κληθείς να μιλήσει για την ατομική ποιότητα και το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει επίσημους αγώνες, ανέφερε: «Μπορεί να έχουμε ατομική ποιότητα, αλλά θέλουμε και ομαδικότητα. Έχουμε δώσει φιλικά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Η ομαδικότητα όμως θα μας βοηθήσει να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης