Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/3, 19:00, Novasports 2).

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης εν όψει του αγώνα. Ο Σίντζι Καγκάβα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία, με τον Ενέα Μιχάι να είναι ο μοναδικός απών. Ο Αλβανός στόπερ συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γκαρσία ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο, οι οποίες αποτελούνται αναλυτικά από τους Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Αουγκούστο, Καγκάβα, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Στην αποστολή δεν περιλαμβάνεται ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος αποφασίστηκε από διοίκηση και προπονητή να μείνει εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ώστε να αποκατασταθεί η ψυχολογία του και να ξεπεράσει το περιστατικό με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έγινε την προηγούμενη αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης