Χωρίς αθλητικό διευθυντή βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Γερμανό Ολαφ Ρέμπε, πορεύεται με κενή τη θέση του ανθρώπου που θα σχεδιάσει τη νέα αγωνιστική περίοδο για την ομάδα.

Οι διοικούντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε επαφές και επικοινωνίες με ανθρώπους που θα μπορούσαν να καλύψουν το συγκεκριμένο πόστο, κυρίως από το εξωτερικό και ειδικότερα στην Ισπανία, όμως οι επιλογές προς το παρόν είναι περιορισμένες και απολύτως μυστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι όμως φανερό πως αποφάσεις δεν μπορούν να ληφθούν μόνο με την θέληση του Πάμπλο Γκαρσία ή τη συμβολή του προέδρου Ιβάν Σαββίδη και του γιου του, καθώς ο σχεδιασμός της νέας περιόδου είναι εξαιρετικά σύνθετος.

Υπάρχει μία εικόνα η οποία από παιχνίδι σε παιχνίδι και από εβδομάδα σε εβδομάδα αναδιαμορφώνεται σε ότι αφορά τους τρεις ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται.

Για τους δανεικούς Ραχμάν Μπαμπά από την Τσέλσι και Μίκαελ Κρμέντσικ από την Κλαμπ Μπριζ, ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση όμως το οικονομικό είναι αυτό που θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο, ενώ για τον Ελ Καντουρί, τα χρήματα τα οποία πρόκειται να προσφερθούν στον Μαροκινό χαφ, θα είναι θεαματικά λιγότερα από αυτά που ο ίδιος ελπίζει, έτσι ώστε ίσως να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά θα πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και της αγωνιστικής περιόδου και ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο αναμονής παρά μόνο να «τρέξει» όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν πρωτίστως το ρόστερ και τις προσθήκες του έμψυχου υλικού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης