Στα μοριακά τεστ που διενεργήθηκαν στον καθιερωμένο έλεγχο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, βρέθηκαν 5 θετικά δείγματα παικτών και ακολουθείται το πρωτόκολλο όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Διευκρινίζεται πως από τα τέσσερα θετικά περιστατικά των προηγούμενων ημερών τα τρία έχουν μεταβληθεί σε αρνητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πιο χαλαρούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, καθότι έγινε γνωστό νωρίτερα ότι το παιχνίδι πρωταθλήματος με την εμβόλιμη αγωνιστική και εναντίον του Παναιτωλικού στο γήπεδο της Τούμπας, έχει αναβληθεί.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ραζβάν Λουτσέσκου, να κάνει πιο χαλαρό πρόγραμμα με τους ποδοσφαιριστές του, μέσα στους οποίους περιλαμβάνονται πλέον και οι δύο επιστρέψαντες από τον δανεισμό τους, Αντόνιο Τσόλακ και Λέο Ζαμπά.

Ο δεύτερος, που επέλεξε να πάρει τη φανέλα με το νούμερο 11 για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, βρίσκεται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη και προπονείται με την ομάδα ανεβάζοντας ρυθμούς και δεδομένων των προβλημάτων που έχει στην επιθετική γραμμή και στις πλάγιες θέσεις ο ΠΑΟΚ είναι βέβαιο ότι θα περιληφθεί σύντομα στις αποστολές και θα αξιοποιηθεί από τον προπονητή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τον Κροάτη Αντόνιο Τσόλακ, αυτός προπονείται μεν αλλά ο ΠΑΟΚ ακόμα περιμένει πρόταση είτε για το δανεισμό του είτε για την παραχώρηση του με μεταγραφή κι ενώ ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε άρτια αγωνιστική ετοιμότητα καθώς έπαιζε στην Σουηδική Μάλμε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων.

Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ απέστειλε σήμερα το δικό του μήνυμα για την απώλεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Στέλιου Σεραφείδη, κάνοντας την ανάλογη ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στα social media.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένεια του Στέλιου Σεραφείδη. Η ιστορία του και το ήθος του ας μείνουν ανεξίτηλα στα ελληνικά γήπεδα» ανέγραψε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης για τον αείμνηστο τερματοφύλακα της Ένωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης