Στο 1-1 έμεινε ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, σε παιχνίδι για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Η ομάδα της Ηπείρου προηγήθηκε στο 14’ με τον Τσάβες και για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ισοφάρισε δύο λεπτά μετά ο Περέιρα. Για την ομάδα των Ιωαννίνων αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Χαρίσης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Οι δύο ομάδες έδειξαν κέφι και δημιούργησαν πολλές φάσεις για γκολ, σκοράροντας από μία φορά. Μόλις στο 4’ ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κουλούρης έστρωσε τη μπάλα και ο Νομπόα σημάδεψε το δοκάρι του Βελλίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο λεπτά αργότερα ο Γκολάσα σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε πιο τυχερός και άνοιξε το σκορ. Στο 12’ ο Τσάβες μπήκε στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Ιτάνζ. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αντιδράσει άμεσα. Στο 14’ μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Περέιρα με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με τον Τζαβέλλα στο 23’ και τον Περέιρα στο 27’, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να απειλεί στο 57’ με τον Γκολάσα και στο 62’ με τον Περέιρα. Στο 62’ ο Σκόνδρας λίγο έλλειψε να πάρει τον τίτλο του μοιραίου παίκτη καθώς ο Ιτάνζ αποσόβησε αυτογκόλ, ενώ λίγο αργότερα ο Μανιάς με σέντρα σουτ από τα δεξιά δημιούργησε αναταραχή στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 77’ ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να σκοράρει με σουτ στην κίνηση, ενώ ο ΠΑΣ έχασε ευκαιρία να σκοράρει στο 90’ με σουτ του Γιάκου.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 12’ Τσάβες (ΠΑΣ Γιάννινα), 14’ Περέιρα (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες κάρτες:
Γκολάσα, Κουλούρης – Χαρίσης, Τσάβες, Βελλίδης

Κόκκινες κάρτες:
90′ Χαρίσης

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης):
Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Κόστα, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα (78′ Πόζογλου), Μακ, Κουλούρης (62′ Αθανασιάδης), Περέιρα (75′ Τζιόλης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης):
Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (85′ Μπέριος), Χαρίσης, Τσάβες, Ίλιτς, Κοροβέσης (82′ Ντάσιος), Μανιάς (82′ Γιάκος).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης