Mια νίκη-πρόκριση που θα αποτελέσει βάλσαμο στον οργανισμό του, μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, ψάχνει ο ΠΑΟΚ στον αποψινό του αγώνα με αντίπαλο την Λίνκολν.

Οι «ασπρόμαυροι» θα φιλοξενήσουν στις 22.00 (Cosmote Sport 6) την ομάδα από το Γιβραλτάρ στην Τούμπα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League, με τους κυπελλούχους Ελλάδας να κυνηγούν μια νίκη με πολλά γκολ, προκειμένου να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι λογικό, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, με τον Λουτσέσκου να παραδέχεται στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως μάλλον δεν θα έπρεπε το καλοκαίρι να είχε θέσει τόσο ψηλά τον πήχυ, κάτι που ουσιαστικά δείχνει ότι στη συνέχεια θα ήθελε ενίσχυση.

Όσον αφορά το αποψινό ματς, ο Ρουμάνος προσανατολίζεται να ξεκινήσει τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι, σε ένα 4-2-3-1.

Απέναντι στη Λίνκολν ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ενώ, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν είναι αγωνιστικά έτοιμος για να βρεθεί στη βασική ενδεκάδα. Υπογράμμισε πως θα έχει 3-4 αλλαγές συγκριτικά με το τελευταίο ματς, δεδομένου πως επανέρχεται σε πρώτο πλάνο ο Σβαμπ ως παρτενέρ του Κούρτιτς, ενώ και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μπαίνει σε καθεστώς διαχείρισης από τον προπονητή του. Στην άμυνα, εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Μιχαηλίδης και δεν αποκλείεται ο 52χρονος τεχνικός να κάνει την έκπληξη στα μετόπισθεν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς πως στα τελευταία τεστ καταγράφηκαν δύο περιστατικά μόλυνσης από τον κορωνοϊό, που τέθηκαν αμέσως σε καραντίνα, χωρίς -βέβαια- να αλλάζουν ή να ορίζουν διά της απουσίας τους το αρχικό πλάνο του Λουτσέσκου. Τουλάχιστον για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)

Κοπεγχάγη 12

Σλόβαν 8

ΠΑΟΚ 8

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς 0

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης