Αφού έχασε τρεις βαθμούς στο παιχνίδι του Σαββάτου στην Τρίπολη, όπου παρατάχθηκε με πολλές απουσίες απέναντι στον Αστέρα, ο ΠΑΟΚ έχει πλέον τις λύσεις για τις επόμενες αναμετρήσεις μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Έτσι, αφού εξέτισαν τις ποινές τους, επιστρέφουν στην διάθεση του προπονητή τους οι Ίνγκι Ίνγκασον και Στέφαν Σβαμπ, ενώ πήρε μέρος κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα ο τραυματίας Χοσέ Κρέσπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάμπλο Γκαρσία ετοιμάζεται για τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου της Τετάρτης στην Λαμία, έχοντας όμως τη σκέψη και το βλέμμα του στο παιχνίδι πρωταθλήματος της προσεχούς Κυριακής με τον Άρη στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Τούμπας.

Έτσι εύλογα θα κάνει ένα εκτεταμένο rotation στο παιχνίδι με την ομάδα από τη Φθιώτιδα, δεδομένου ότι έχει και το σκορ ασφαλείας με το 5-2 του πρώτου αγώνα.

Είναι επίσης εύλογο ότι εναντίον του Άρη θα έχει πλήρες το δυναμικό της ομάδας του με τους Τζόλη και Άντριγια Ζίβκοβιτς στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, κάτι όμως που δεν είναι βέβαιο πως θα το κάνει και μεθαύριο στην Λαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τελευταίος, ο οποίος πέτυχε για τρίτο σερί παιχνίδι γκολ, έφτασε τα 8 σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του φέτος.

Ωστόσο, ο πιο αποτελεσματικός από όλους είναι πλέον ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος με τα 16 γκολ που σημείωσε σε όλες τις διοργανώσεις έχει την υψηλότερη αποτελεσματικότητα με ένα γκολ κάθε 148 λεπτά παιχνιδιού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης