Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ για τη δεύτερη μάχη, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, στο γήπεδο της Τούμπας, με τη Λέφσκι Σόφιας (28/7).

Παιχνίδι στο οποίο ο «Δικέφαλος» χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά για να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, μετά την ήττα (2-0) που υπέστη την περασμένη εβδομάδα από τη βουλγάρικη ομάδα στη βάση της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντικό, σε σχέση με το πρώτο ματς, αποτελεί πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορεί να έχει στα πλάνα του τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ συμμετείχε σήμερα κανονικά στην προπόνηση που έκαναν οι «ασπρόμαυροι», μετά τις ενοχλήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα, με συνέπεια να είναι παροπλισμένος αγωνιστικά και μπαίνει στα πλάνα του προπονητή του για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ακόμη, σήμερα, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, έτρεξε στο γήπεδο. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν αύριο το πρωί (09:30) στη Νέα Μεσημβρία και στις 13:30, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ένας εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας θα τοποθετηθούν σε δημοσιογράφους για τον αγώνα με τη Λέφσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου για τη Λέφσκι είναι προγραμματισμένη αύριο για τις 18:30 και μισή ώρα αργότερα οι παίκτες της θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για προπόνηση.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε , επιπλέον, σήμερα για τον ΠΑΟΚ ο Ραούλ Μορικέλι. Ο 20χρονος Ιταλός αμυντικός αναμένεται να δεσμευτεί με τους «ασπρόμαυρους» για την επόμενη τετραετία, ενισχύοντας, αρχικά, τον ΠΑΟΚ Β.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης