Το πρωί της Δευτέρας ο Όλαφ Ρέμπε και ο Πάμπλο Γκαρσία είχαν διαδοχικά τετ α τετ με τον Ντάγκλας Αουγκούστο, επιπλήττοντας τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή για την γενικότερη αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά που επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα.

Οι δύο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ προειδοποίησαν τον παίκτη για τις συνέπειες, εφόσον άμεσα δεν παρουσιαστεί συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο  Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ έκανε κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είδε ξανά κίτρινη κάρτα και ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο, περνώντας στη θέση του με τον Ελ Καντουρί.

Στα social media, πάντως, ανέβηκε μία φωτογραφία από τις εξέδρες την ώρα του αγώνα, που εξόργισε τους οπαδούς του «Δικεφάλου». Σε αυτήν απεικονίζεται ο Αουγκούστο να κοιτάει το κινητό του την ώρα που το ματς είναι σε εξέλιξη και αυτό φυσικά σχολιάστηκε έντονα από τον κόσμο, που τον κατηγορεί γι’ αδιαφορία.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αντιλήφθηκε ότι το θέμα έχει πάρει έκτασηκαι απάντησε αργά το βράδυ για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σχετικά με τη φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media. Δεν είναι σωστό! Δίνω πάντα το 100% για τον ΠΑΟΚ όπως θα όφειλα. Έπρεπε να απαντήσω στην οικογένειά μου και αφορούσε μία θεία μου που είχε Covid στη Βραζιλία. Έμεναν λίγα δευτερόλεπτα για να λήξει ο αγώνας και το σκορ ήταν 5-0. Μην υπαινίσσεστε κάτi που δεν είναι αλήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης