Χωρίς τον Μιγκέλ Βίτορ και τον Γιώργο Τζαβέλλα θα «πετάξει» το πρωί (10.30) της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ για τη Μολδαβία, όπου μία ημέρα αργότερα θα αντιμετωπίσει τη Ζίμπρου, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Ο λόγος που οδήγησε τον Άγγελο Αναστασιάδη να αποκλείσει τους δύο ποδοσφαιριστές από την αποστολή είναι το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν αμφότεροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ελληνας διεθνής αμυντικός απολογήθηκε σήμερα ενώπιον τον συμπαικτών του και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, με την οποία ολοκληρώθηκε, επί ελληνικού εδάφους, η προετοιμασίας της ομάδας, ενώ ο Πορτογάλος υπέπεσε σε νέο παράπτωμα και ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τον παρέπεμψε να απολογηθεί στη διοίκηση.

Στα πλάνα για το μεθαυριανό ματς δεν υφίστανται ούτε ο τραυματίας, Εγιάλ Γκολάσα, ενώ υπολογίζεται ο Στέφανος Αθανασιάδης. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Μάρτενς, Ρατς, Κάτσε, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Μαντούρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης