Στην τελική ευθεία διαμόρφωσης του ρόστερ του, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την υλοποίηση μεταγραφικών κινήσεων είναι ο ΠΑΟΚ. Μετά τους Τσούμπα Άκπομ και Σίντκλεϊ Φερέιρα, ο «Δικέφαλος» διευθετεί τα τυπικά για την ενσωμάτωση στο δυναμικό του και του Ρουμάνου μεσοεπιθετικού Αλεξάντρου Μίτριτσα, ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. εκκρεμεί για την ανακοίνωση της απόκτησής του γραφειοκρατική διαδικασία με το MLS, με την τακτοποίησή της οποίας θα εκφραστούν επίσημα οι «ασπρόμαυροι» και η New York, ομάδα του ποδοσφαιριστή).

Τα μεταγραφικά ζητήματα, η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League και γενικότερα η παρουσία της ομάδας στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής σεζόν, αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης της εβδομαδιαίας επαφής που είχαν την Κυριακή (29/8), ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, όπως γνωστοποιήθηκε από τους Θεσσαλονικείς, ζήτησε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την πρόκριση από τον όμιλο, ώστε να βελτιωθεί και η ευρωπαϊκή κατάταξη του ΠΑΟΚ, η οποία είναι κρίσιμη και για τη μελλοντική του πορεία στην Ευρώπη. Αναλύθηκε η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες προσθήκες, αλλά και τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί και όλες οι λεπτομέρειες του περαιτέρω σχεδιασμού. Ζήτησε, ακόμη, ο κ. Σαββίδης τη μέγιστη δυνατή προφύλαξη όλων των ποδοσφαιριστών και μελών του αγωνιστικού τμήματος στην ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της πανδημίας, ώστε αφενός όλοι να παραμείνουν υγιείς και αφετέρου να μην διακινδυνεύσουν τους στόχους της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για τη στήριξη και την ενίσχυση ως τώρα της ομάδας και συμφώνησε στους υψηλούς στόχους που καλείται ο ΠΑΟΚ να επιτύχει.

«Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από την πρώτη αγωνιστική στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρωτάθλημα θα εφαρμόσουμε τον κανόνα που είχαμε στο παρελθόν. Όλοι μαζί, θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να μην χάσουμε κανέναν βαθμό σε κανένα παιχνίδι. Αυτός θα είναι ο στόχος μας. Θα πρέπει όλοι να βάλουν στο μυαλό τους, πως πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους, να προλαμβάνουν καταστάσεις, ώστε να μη βάλουν την ομάδα σε άσχημη θέση. Πρέπει όλοι να έχουν κίνητρο, να κάνουν τη δουλειά τους και να αγωνιστούν για όλους τους στόχους μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά, ο Ιβάν Σαββίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συμφωνώ απόλυτα. Θέλω να σας ευχαριστήσω, καθώς οι τρεις παίκτες που ήρθαν θα μας δώσουν πολλά. Και οι τρεις, ακόμα και ο Τσούμπα, ήταν… τρελοί για να έρθουν στην ομάδα», απάντησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην Ανόρθωση, επιπλέον, θα αγωνιστεί ο Νίκα Νινούα. Ο ΠΑΟΚ κατέληξε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της κυπριακής ομάδας για την παραχώρηση, με δανεισμό, του Γεωργιανού μέσου για την περίοδο 2021-2022. Ο Νινούα θα έχει στην Ανόρθωση συμπαίκτη τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος μετακινήθηκε επίσης στην κυπριακή ομάδα από τον «Δικέφαλο», με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί 50% ποσοστό μεταπώλησης του Αιγύπτιου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης