Παίκτης της Νόριτς είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Δημήτρης Γιαννούλης, καθώς τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024.

Ο διεθνής μπακ αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού στον αγγλικό σύλλογο και, μετά τον προβιβασμό του στην Πρέμιερ Λιγκ, ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του, που ήταν υποχρεωτική σε περίπτωση ανόδου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιαννούλης πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη Νόριτς, μετρώντας μαζί της 16 συμμετοχές και μία ασίστ.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Νόριτς ανήλθε στα 8.5 εκατ. ευρώ.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Τους πρώτους μήνες ήμουν δανεικός, τώρα υπάρχει η συμφωνία για μεταγραφή και ανυπομονώ πολύ για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω ανάμεσα σε τόσο μεγάλους παίκτες και ομάδες και να δοκιμάσω τα όριά μου ως ποδοσφαιριστής. Πιστεύω πως θα είναι δύσκολο να παίξεις αντίπαλος με αυτές τις ομάδες, αλλά νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι.

Θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στις κορυφαίες ομάδες. Το να βρεθώ σε μια νέα χώρα ήταν δύσκολο για εμένα στην αρχή, αλλά όλοι εδώ πέρα είναι φιλικοί. Τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι πραγματικά πολύ καλά, είμαστε μια οικογένεια», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννούλης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης