Mε ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» στη διάρκεια του αγώνα ρεβάνς με τον Άγιαξ.

Πιο συγκεκριμένα οι ασπρόμαυροι κάνουν λόγο για διαμόρφωση αποτελέσματος, ενώ παράλληλα καυτηριάζουν και όσα ανέφερε ο σχολιαστής της ολλανδικής τηλεόρασης στη θέα των οπαδών του ΠΑΟΚ που τραγουδούσαν γυμνοί («Η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και γι’ αυτό κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν»).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δε θα σταθούμε στα λάθη του διαιτητή που εν πολλοίς καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη.

Πέρα και πάνω, όμως, από τα λάθη που καθορίζουν το αποτέλεσμα, θεωρούμε απαράδεκτο το ποδόσφαιρο να γίνεται αφορμή για ρατσιστικά σχόλια κάθε είδους.

Τα απαράδεκτα σχόλια του δημοσιογράφου του καναλιού Ziggo (μεγάλου χορηγού του Άγιαξ), Sierd de Vos, εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών, είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο στις παρυφές του ποδοσφαίρου.

Μια – καθυστερημένη έστω – επανόρθωση είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτηθεί από τους υπεύθυνους του καναλιού και μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης