Για πρόταση του ΠΑΟΚ στην Κορίνθιανς για τον Ματέους Βιτάλ κάνει λόγο βραζιλιάνικο δημοσίευμα. Η ιστοσελίδα Supervasco.com αναφέρει πως ενώ για τον Βραζιλιάνο πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού ενδιαφέρονται η Βάσκο ντα Γκάμα και η Γκρέμιο, είναι πολύ πιθανό ο Βιτάλ να επιστρέψει στην Ευρώπη.

«Εκτός των πλάνων του προπονητή Βίτορ Περέιρα είναι ο Ματέους Βιτάλ. Η Γκρέμιο και η Βάσκο έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, αλλά ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ από την Ελλάδα, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα για να παλέψει για τίτλους αυτή τη σεζόν», αναφέρει το δημοσίευμα για τον 24χρονο ακραίο, που πάντως διαψεύδονται από το ρεπορτάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΠΑΟΚ έχει στείλει πρόταση στην Κορίνθιανς για το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Η προσφορά έφτασε στον Κάρλος Λέιτε (σ.σ. τον μάνατζερ του Βιτάλ) και αυτός τη μετέφερε στην Κορίνθιανς, η οποία αξιολογεί τους όρους της συμφωνίας. Ο Βιτάλ έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ από το Βέλγιο, όμως ο ποδοσφαιριστής της Κορίνθιανς θεωρείται ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ, που αναζητά στην αγορά έναν ποδοσφαιριστή για τη φανέλα με το νούμερο 10. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κορίνθιανς δεν σκοπεύει να εμποδίσει την ενδεχόμενη αποχώρηση του Βιτάλ, καθώς το συμβούλιο της ομάδας εργάζεται για να ελαφρύνει το μισθολόγιο, μετά την απόκτηση του επιθετικού Γιούρι Αλμπέρτο ??από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης», προσθέτει το συγκεκριμένο Μέσο.

Οι Βραζιλιάνοι καταλήγουν αναφέροντας: «Από την ώρα που επέστρεψε από τον Παναθηναϊκό, ο Βιτάλ διατηρεί τη φόρμα του στο προπονητικό κέντρο Joaquim Grava. Ωστόσο, ο μέσος δεν θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή Βίτορ Περέιρα ούτε στο Copa Libertadores, ούτε στο Πρωτάθλημα, ούτε στο Κύπελλο. Ο Ματέους Βιτάλ αποχώρησε από την Κορίνθιανς τον Αύγουστο του 2021, όταν δόθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία προέβλεπε την αγορά του 50% των δικαιωμάτων στο τέλος της δανεισμού για 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 40 παιχνίδια, σημείωσε τρία γκολ και έδωσε μία ασίστ, μετρώντας συνολικά 1.700 λεπτά στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, ο ελληνικός σύλλογος αποφάσισε να μην τον αγοράσει από την Κορίνθιανς. Η μεταγραφική περίοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα κλείσει στις 15 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, ο ΠΑΟΚ ελπίζει να καταφέρει να πετύχει συμφωνία με την Κορίνθιανς και έτσι να αποκτήσει τον Ματέους Βιτάλ».

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Βιτάλ είχε 39 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά παρά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στη σεζόν, στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης