Ο Ρόμπερτ Μακ σχολίασε στην προσωπική του ιστοσελίδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, που έληξε χωρίς γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια της Τούμπας.

«Μετά το παιχνίδι ο ιδιοκτήτης μας επισκέφθηκε στα αποδυτήρια και μας έδωσε να καταλάβουμε με ξεκάθαρο τρόπο την έντονη δυσαρέσκειά του. Αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Τώρα περιμένουμε τους δύο αγώνες με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Πρέπει να πάρουμε έξι βαθμούς. Θέλουμε να διατηρήσουμε την ευκαιρία μας να αγωνιστούμε στα προκριματικά του Champions League. Θα κάνουμε τα πάντα για αυτό», έγραψε ο Σλοβάκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» σημείωσε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε κανένα γκολ. Εκτός από το σουτ στο δοκάρι είχα ακόμα μια ευκαιρία να σκοράρω, αλλά η μπάλα δεν μπήκε γκολ για μερικά εκατοστά. Δεν έχω την τύχη με το μέρος μου δυστυχώς. Στην πρώτη φάση στην προσπάθεια μου να την τελειώσω χτύπησα μετά από πίεση του αμυντικού πέφτοντας άτσαλα με την πλάτη μου και από τότε αγωνιζόμουν με ενόχληση μέχρι να αντικατασταθώ στο 70’. Θέλω πολύ να παίξω με τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα η συμμετοχή μου είναι ένα ερωτηματικό. Με πονάει ακόμα η πλάτη μου. Θα αποφασίσουμε αν θα αγωνιστώ μετά από τη συζήτηση που θα έχουμε με τους γιατρούς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης