Χαρούμενος για τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ραχμάν Μπάμπα σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον «δικέφαλο» του Βορρά.

«Νιώθω υπέροχα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθω. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Ένιωσα ευπρόσδεκτος και έλαβα πολλά μηνύματα στα social media από τους φίλους της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο Γκανέζος μπακ, ο οποίος προορίζεται για αντικαστάτης του Γιαννούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν ζήτησε συστάσεις για τη νέα του ομάδα, ο 26χρονος ακραίος οπισθοφύλακας είπε: «Γνώριζα κάποια πράγματα για την ομάδα, παρακολουθώντας ποδόσφαιρο. Γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί, οπότε ναι, ήξερα κάποια πράγματα για το κλαμπ πριν κάνω την επιλογή μου».

Τέλος, κληθείς να μιλήσει για το επίπεδο ετοιμότητάς του, ανέφερε: «Είμαι έτοιμος. Νιώθω καλά πνευματικά αλλά και σωματικά. Έκανα προπονήσεις και έχω παίξει κάποια παιχνίδια. Είμαι έτοιμος στο μυαλό και το σώμα και ανυπομονώ να ξεκινήσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης