Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ, μετά και τη χθεσινή ήττα από τον Ατρόμητο στην Τούμπα που έριξε τον «δικέφαλο» του Βορρά στην τελευταία θέση των πλέι οφ της Super League.

Μάλιστα έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα με τους Περιστεριώτες, oι «ασπρόμαυροι» στην τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που έχουν για τη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως η ομάδα του Γεωργιάδη θα παραταχθεί απέναντι στον Αστέρα με αρκετές απουσίες. Στους ήδη υπάρχοντες απόντες προστέθηκαν ακόμη τρεις, καθώς απέναντι στον Ατρόμητο είδε την 10η κίτρινη κάρτα για τη φετινή σεζόν ο Έργκις Κάτσε και ως εκ τούτου θα εκτίσει την τιμωρία του με τον Αστέρα.

Παράλληλα οι τραυματίες Ρατς και Κωνσταντινίδης που χθες επίσης δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα με τους Περιστεριώτες με τις θλάσεις που αποκόμισαν έχουν τεθεί εκτός της αναμέτρησης στην Τρίπολη.

Δεδομένη εξάλλου θεωρείται η απουσία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη που μετά την χειρουργική του επέμβαση προ διμήνου, δεν επανήλθε ποτέ σε ρυθμούς αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης