Σφοδρή επίθεση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μιλώντας στην εκπομπή «Η Δίκη στο OPEN».

«Ο κ. Αυγενάκης λειτουργεί ως υπάλληλος του κ. Μαρινάκη, ως εντολοδόχος του», δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας τον χρόνο της ανακοίνωσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε: «Ο κ. Αυγενάκης και οι συν αυτώ ήθελαν να χυθεί αίμα. Το ότι ο κόσμος κράτησε τη ψυχραιμία του είναι ένα άλλο θέμα. Η απόφαση της ΕΕΑ είναι με πολιτική εντολή του κ. Αυγενάκη. Η ανακοίνωσή του είναι θεατρινίστικη. Ο μόνος λόγος για τον οποίο δημοσιεύτηκε η απόφαση στις 18:05 ενώ το παιχνίδι ξεκίνησε στις 18:00 ήταν για να χυθεί αίμα».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε λόγο για μεροληψία: «Σαφώς και υπάρχουν υπόνοιες μεροληψίας. Δεν είναι δυνατόν να διαβαστούν τα υπομνήματα σε τόσο μικρό διάστημα. Ο κ.Τζουλάκης έχει τοποθετηθεί από τον κύριο Αυγενάκη, είχε παλιά εμπλοκή στο παραδικαστικό. Για ποιο λόγο από τα επτά μέλη της Επιτροπής ψήφισαν τα πέντε. Για πιο λόγο ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Τζουλάκης πίεσε να βγει σήμερα η απόφαση».

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τη δήλωση του, είπε: «Ο Αυγενάκης παίζει ένα θέατρό. Αμέσως μετά βγήκαν τα ΜΜΕ που πρόσκειται στον Ολυμπιακό και του επιτέθηκαν. Θέλει να αποποιηθεί των ευθυνών του. Κατάλαβα ότι λέει ότι δεν υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση. Είναι μια ξεκάθαρη πολιτική απόφαση του Αυγενάκη, εμείς δεν έχουμε ακόμη την απόφαση, μόνο το δελτίο Τύπου. Δεν είναι δυνατόν δύο από τα τρία μέλη που ψήφισαν για υποβιβασμό να είναι ορισμένοι από τον κύριο Αυγενάκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού σημείωσε: «Είναι αστείο ο Ολυμπιακός να μιλάει για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη όταν υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις όπως της «Συμμορίας» του ποδοσφαίρου. Αυτή η υπόθεση έχει μάρτυρες κι ευτυχώς είναι εν ζωή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης