Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε κανάλι της Ρουμανίας για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και επισήμανε πως είναι η ομάδα που μπορεί να σταματήσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού.

«Δεν μου άρεσε να μιλάω ποτέ για προσφορές, έγινα προπονητής του ΠΑΟΚ και ήθελα να μιλήσω μόνο για αυτό. Ο ΠΑΟΚ με την άφιξη του νέου ιδιοκτήτη έχει αναπτυχθεί και έχει γίνει μεγάλη δύναμη στην Ελλάδα. Είναι η ομάδα που μπορεί περισσότερο από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να σταματήσει την υπεροχή του Ολυμπιακού. Είναι δύσκολο αλλά θα παλέψω και όλη αυτή η κατάσταση θεωρώ πως μπορεί να με βοηθήσει να δημιουργήσω μια ειδική κατάσταση αγώνα και κίνητρο σε επίπεδο της ομάδας. Το τι θα κάνουμε εξαρτάται από τα πόσα κίνητρα θα έχουμε, πόση επιθυμία» είπε ο Λουτσέσκου και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνωρίζω ότι είναι τεράστια ευθύνη για εμένα, οι άνθρωποι περιμένουν τα πράγματα να είναι ακριβώς όπως τα άφησα πριν από δύο χρόνια. Ακριβώς επειδή έχει περάσει χρόνος, οι παίκτες έχουν φύγει, όλα θα είναι καινούρια. Δεν υπάρχουν παρόμοιες καταστάσεις. Ο πατέρας μου έφυγε από τη Σαχτάρ το 2014, ήταν ελεύθερος και η Ντιναμό Κιέβου έψαξε να συνεργαστεί μαζί του. Είναι δύσκολο για εμένα να μιλήσω για προσφορές, πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Όταν είσαι επιτυχημένος, είναι φυσικό να έχεις κερδίσει τον σεβασμό από επαγγελματικής άποψης. Συναισθηματικά, οι αντίπαλοι που είχα τότε θα μπορούσαν να με προκαλέσουν».

Για τα συναισθήματά του που επέστρεψε σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ψυχή μου, ήταν η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου που είχε σημασία. Δεν ήταν μια απόφαση σύγκρισης ή ότι κάποιος με έπεισε ή όχι. Με ώθησε η ψυχή μου να επιστρέψω. Στην Αλ Χιλάλ ήταν υπέροχα, εκεί ήταν επαγγελματικά. Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά πως μου αρέσει η Ελλάδα, είναι τόσο όμορφη, αισιόδοξη ατμόσφαιρα, βγαίνουμε στον δρόμο και νιώθουμε ότι ζούμε. Ήταν μια υπέροχη επαγγελματική διετία. Για να κερδίσουμε μετά από τόσα χρόνια, δημιουργήθηκαν κάποιες εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ μας. Αφήσαμε μερικούς φίλους εκεί».

Τέλος για το συμβόλαιό του ανέφερε: «Δεν είναι το ποσό των 1,8 εκατομμυρίων ετησίως, αυτό αφορά όλο το προσωπικό. Δεν είναι μόνο για εμένα αυτό το ποσό, αλλά και για τους συνεργάτες μου. Είμαστε οκτώ άτομα συνολικά. Είναι αλήθεια το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει μία διαφορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης