O ΠΑΟΚ, έστω κι αν αγχώθηκε στο τέλος, κατάφερε να φύγει με ένα πολύτιμο τρίποντο από την Κοπεγχάγη, επικρατώντας με 2-1 της ομώνυμης ομάδας, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Aυτή η νίκη ανέβασε στην πρώτη θέση τον «δικέφαλο» του Βορρά, ο οποίος θα μπορούσε να είχε νικήσει με εμφατικό σκορ τους Δανούς, όπως επισήμανε στις δηλώσεις του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη λήξη του αγώνα, τονίζοντας παράλληλα ότι «στο τελευταίο 20λεπτο, είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας είχαμε και τον Ολυμπιακό».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άλλαξα ρούχα, την γκρι ζακέτα τη φορούσα γιατί είναι για τα εκτός έδρας ματς, την έχω πακετάρει ήδη. Η διαχείριση ήταν σωστή μέχρι το 80’. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και στο δεύτερο μέρος, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για 35’, από μία δεύτερη μπάλα ο αντίπαλος σκόραρε.

Υπήρξε μία πίεση μετά αλλά, έχοντας απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο, το σκορ θα μπορούσε να είναι 5-0, 6-0 υπέρ μας. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή, τίποτα δεν τελείωσε, έχουμε καλές ομάδες στον όμιλο. Θα πρέπει να παλέψουμε σε όλα τα ματς, η Κοπεγχάγη και Σλόβαν είναι δυνατές, ενώ η Λίνκολν δεν τα παρατά ποτέ.

Στο τελευταίο 20λεπτο, είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας είχαμε και τον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης