Λουτσέσκου: «Μας δημιουργούν πρόβλημα οι διακοπές, το ματς κρίθηκε στην αποφασιστικότητα του Ατρόμητου»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, 22:36
Λουτσέσκου: «Μας δημιουργούν πρόβλημα οι διακοπές, το ματς κρίθηκε στην αποφασιστικότητα του Ατρόμητου»

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από τον Ατρόμητο και έμεινε στο -7 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα ότι το ματς κρίθηκε στην ένταση που έβγαλαν οι γηπεδούχοι, κάνοντας μεταξύ άλλων ειδική μνεία στην κακή επιστροφή της ομάδας του μετά τις διακοπές του πρωταθλήματος, μιλώντας

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν η ήττα έχει να κάνει και με το ότι προηγήθηκε μια ακόμα διακοπή πρωταθλήματος, όπου ο ΠΑΟΚ επιστρέφει άσχημα: «Είναι γεγονός ότι μετά από τις διακοπές για τις εθνικές ομάδες έχουμε κάνει κακά αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις. Είναι η αλήθεια. Δεν βρίσκουμε τον ρυθμό, την συνοχή, την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα που καταφέρνουμε και έχουμε πριν την διακοπή».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βασίζεται αρκετά στο ότι συνήθως παίρνει το προβάδισμα στα παιχνίδια του ενώ σήμερα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα: «Το παιχνίδι κατακτήθηκε από την ένταση και την αποφασιστικότητα που είχε ο Ατρόμητος. Είχαμε αργό ρυθμό, δεν κυκλοφορήσαμε γρήγορα την μπάλα, δεν αλλάξαμε μεριές, όπως έπρεπε και αυτό βόλεψε τον Ατρόμητο να αναδιοργανωθεί όταν έχανε την μπάλα. Δεν κινηθήκαμε ανάμεσα στις γραμμές όπως έπρεπε, δεν βρήκαμε κενά, αντιθέτως βρισκόμασταν συνεχώς απέναντι στους αντιπάλους μας. Εάν τελείωνε με 0-0 το ημίχρονο ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση τότε όλα λειτουργούν εναντίον σου. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το λάθος που μας έβαλε πίσω στο σκορ. Ακόμα και αν δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι, ίσως μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος κέρδισε ένα πέναλτι, ενώ μέχρι τότε δεν είχε δημιουργηθεί κάποια επικίνδυνη κατάσταση. Δεν λέω ότι δεν ήταν πέναλτι, απλά περιγράφω την κατάσταση».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, 22:49