Λουτσέσκου: «Κάθε παιχνίδι σαν τελικός»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021, 17:16
Λουτσέσκου: «Κάθε παιχνίδι σαν τελικός»

Με τον νικητή του ζευγαριού Ντουντελάνζ-Μποχίμιανς θα ξεκινήσει τη φετινή ευρωπαϊκή διαδρομή του ο ΠΑΟΚ, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διεξήχθη στην έδρα της UEFA, για το Europa Conference League.

O «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης, είτε την ομάδα από τον Λουξεμβούργο, είτε τους Ιρλανδούς, γεγονός για το οποίο τοποθετήθηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ στο διαδίκτυο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» ανέφερε: «Είναι θετικό ότι ξέρουμε από τώρα τους πιθανούς μας αντιπάλους κι έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αγώνες. Πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και να φροντίσουμε ώστε να φτάσουμε στην έναρξη της σεζόν με τη μέγιστη συγκέντρωση και φυσικά τη θέληση να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο σήμερα δεν μπορείς να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο, διότι αν δεν είσαι προσεκτικός θα σου κάνει ζημιά. Πρέπει να δούμε τους δύο αγώνες ως τελικούς. Γενικά αυτή τη σεζόν πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε μέσα κι έξω από το γήπεδο».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021, 17:17