Λουτσέσκου: «Δίκαιη η πρόκρισή μας στους ομίλους του Conference League»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021, 00:25
Λουτσέσκου: «Δίκαιη η πρόκρισή μας στους ομίλους του Conference League»

Φανερά ικανοποιημένος για την επίτευξη του στόχου, την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, εκφράστηκε με τη λήξη του αποψινού, εκτός έδρας, αγώνα του «Δικεφάλου» με τη Ριέκα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, μετά το 2-0 απέναντι στους Κροάτες, το οποίο έδωσε στους «ασπρόμαυρους» το εισιτήριο για τους «32» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μεταξύ άλλων, δήλωσε σε εκπροσώπους του Τύπου:

«Κερδίσαμε απόψε με 2-0, έχοντας 4 δοκάρια, ευκαιρίες. Κυριαρχήσαμε. Το παιχνίδι είχε έξτρα δυσκολία, γιατί παίζαμε στην έδρα του αντιπάλου, μπροστά στους φιλάθλους του. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη νίκη και την αυτοπεποίθηση που είχε απόψε η ομάδα. Είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε και στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Μετά το πρώτο ματς καταλάβαμε τη δυναμική μας, μιλήσαμε μεταξύ μας για το πως έπρεπε να διαχειριστούμε διαφορετικά το δεύτερο παιχνίδι και αυτό έγινε απόψε. Προκριθήκαμε δίκαια στους ομίλους, με βάσει την εικόνα μας στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια που δώσαμε στη διοργάνωση.

Πίεση υπάρχει παντού, ενδεχομένως στη Θεσσαλονίκη να υφίσταται μια διαφορετική ένταση στην πίεση που υπάρχει για την ομάδα. Κυρίως έρχεται αυτή από ανθρώπους που έχουν μεγάλο πάθος για την ομάδα.

Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση, έρχεται σε μια νέα αρχή που προσπαθούμε να κάνουμε. Κλείνουμε όμορφα το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας. Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, ενισχύεται επίσης και η αυτοπεποίθηση των παικτών. Δεν παίζουμε ίσως καλά σε όλη τη διάρκεια των υποχρεώσεών μας, αλλά αυτό θα έρθει με το χρόνο. Η βελτίωση θα έρχεται χρόνο με τον χρόνο».

Πρόσθεσε λέγοντας: «Είναι ξεκάθαρο πως η καθυστερημένη έναρξη των πρωταθλημάτων , προκαλεί πρόβλημα και το είδαμε αυτό στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ και του Άρη. Υπάρχει διαφορά στην απόδοση των παικτών. Δεν με ενδιαφέρει για τους άλλους, εστιάζω σε μας. Υπάρχουν απαιτήσεις για μας, έχουμε ένα καινούργιο σύνολο παικτών. Η πρόκριση ήταν κάτι που χρειαζόμασταν για να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή μας και να βγει η δουλειά που κάνουμε».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021, 00:28