Λαϊκά δικαστήρια στήθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να ξεσπούν κατά του Αμπέλ Φερέιρα και των ποδοσφαιριστών των «ασπρόμαυρων».

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα, βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας μερικοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποδοκίμασαν έντονα τον Πορτογάλο τεχνικό Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων κατά την αποχώρηση του τεχνικού επιτελείου και των παικτών έξω από το γήπεδο, φώναξαν το γνωστό σύνθημα «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα….».

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μάλιστα, αποχώρησαν από το γήπεδο της Τούμπας, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους για τη νέα κακή εμφάνιση των «ασπρόμαυρων».

Έντονες ήταν και οι αποδοκιμασίες κατά την έξοδο του Αμπέλ Φερέιρα από το γήπεδο της Τούμπας, με τον προπονητή του Δικεφάλου να ακούει έντονη γιούχα από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης