Για το θέμα της μεταγραφής του Λίντσεϊ Ρόουζ στη Λέγκια Βαρσοβίας, ο οποίος μπορεί να έπαιζε στον Άρη, αλλά επίσημα μετακινήθηκε στους Πολωνούς από τον Ολυμπιακό, χωρίς ποτέ όμως να γνωστοποιηθεί η μεταπήδησή του από τους Θεσσαλονικείς στους Πειραιώτες, πήρε θέση την Τετάρτη ο Κυριάκος Κυριάκος.

«Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μία διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα», ανέφερε με νόημα το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που παράλληλα τοποθετήθηκε και για το θέμα του Μάριου Σιαμπάνη, τονίζοντας ότι στην υπόθεση αυτή δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό για τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για κάποιους που μπορεί να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται αυτές τις μέρες -και πως να το πάρουν αφού το 80-90% των ΜΜΕ αδυνατούν να το αναπαράξουν-, ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μια διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα.

Με Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ, Κλιγγόπουλο, κλπ. Το ζήτημα δεν αφορά τον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει κοντινή σεζόν που ο Άρης να μας ξεπέρασε στη βαθμολογία, ενώ για τον Ολυμπιακό το να ξεκινά με κάποιους βαθμούς γκαραντί προϋπολογισμένους, είναι η… κανονικότητα που λατρέψαμε και μάθαμε να αντιπαρερχόμαστε. Είναι ζήτημα και όλων των υπολοίπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλα νέα, όταν εμείς είχαμε ομάδες, πρόσθετες παρεμβάσεις, το 80-90% των Media απέναντί μας και τους διαδρομιστές της Βουλής εντός και εκτός τειχών να σπεκουλάρουν στην πλάτη της ομάδας, πληρώσαμε τα παράβολά μας, πήγαμε στο CAS, στην αθλητική βία, στην ποινική δικαιοσύνη και όπου χρειαζόταν και βγήκαμε κρυστάλλινοι.

Γιατί μας ένοιαζε. Γιατί δεν κουραστήκαμε να τα βάζουμε με όλους και να κερδίζουμε. Γιατί θέλουμε τον κόσμο μας περήφανο.

Το «μούχτι», είναι για τους μουλωχτούς.

Η απάντηση του Άρη στον Κυριάκο

Στην προαναφερθείσα ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου απάντησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, Παντελής Ζουμπούλης.

Πιο συγκεκριμένα με δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας χωρίς να τοποθετείται για το θέμα του Γάλλου αμυντικού (το οποίο χαρακτήρισε κατασκευασμένο), ανέφερε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει δικαίωμα να μιλάει γιατί «δίνει φιλικά με τουλάχιστον 5-6 ομάδες της Super League».

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Κατανοούμε την αγωνία και την πρεμούρα του Κυριάκου Κυριάκου να παρέμβει σ’ ένα θέμα που δεν αφορά την ομάδα που εκπροσωπεί, αλλά κατασκεύασαν τα ΜΜΕ που ελέγχει η ομάδα του.

Προφανώς και αντιλαμβάνεται τι έρχεται και γι’ αυτό επανεμφανίστηκε. Είναι φανερό ότι επιδιώκει να κερδίσει λίγους πόντους συμπάθειας στους οπαδούς της ομάδας του, που τους τελευταίους μήνες ρωτάνε τι συμβαίνει και απαντήσεις δεν παίρνουν…

Φρόνιμο θα ήταν να απολογηθεί πρώτα στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. και μετά να ασχοληθεί με άλλα ζητήματα.

Όσο για τα υπονοούμενα που άφησε, είναι τουλάχιστον ανέκδοτο να μιλάει αυτός.

Ξέρει όλη η Ελλάδα ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα που εκπροσωπεί δίνει “φιλικά” παιχνίδια με τουλάχιστον 5-6 ομάδες της Super League.

Όπερ σημαίνει ότι ξεκινάει με +15 βαθμούς τουλάχιστον. Αμφιβάλλει κανείς; Οι εποχές αλλάζουν κ. Κυριάκο για εσάς και τους φίλους σας.

Και για να το κλείσουμε, μας χαροποιεί που ενώθηκαν ξαφνικά οι δήθεν αντικειμενικές, ανεξάρτητες και ηθικές (πάνω από όλα) φωνές των ΜΜΕ (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) για ένα ζήτημα που δημιούργησαν προκειμένου να μας πλήξουν.

Έτσι νομίζουν τουλάχιστον.

Ότι οι εχθροί μας ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μας, μέρα-νύχτα, σημαίνει πολλά για εμάς. Όσο συνεχίζετε αυτό το τροπάριο, τόσο πιο δυνατούς μας κάνετε…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης