Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Αντρέ Βιεϊρίνια μετά την ισοπαλία (2-2) του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ, με τον  αρχηγό των γηπεδούχων να στέκεται στη φάση του Λόπες με τον Ουάρντα, τονίζοντας ότι «κανένα παπούτσι δεν βγαίνει μόνο του».

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν ήταν το δώρο που ήθελα στα γενέθλιά μου. Ίσως ήταν το χειρότερο από τα τελευταία ματς που έχουμε κάνει. Θέληση και ένταση υπήρχε, αλλά κάναμε λάθη που μας στοιχίζουν βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παλέψαμε ως το τέλος αλλά δεν πήραμε τη νίκη και τώρα κοιτάζουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε συνηθίσει να μένουμε πίσω στο σκορ. Σήμερα αντιδράσαμε καλά, αλλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Κρατάμε τη θέληση και το πάθος της ομάδας. Δεν παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη, προσπαθήσαμε ως το τέλος, υπήρχαν κάποιες φάσεις στην περιοχή της ΑΕΚ», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος.

Εν συνεχεία μιλώντας για τη διαιτησία, είπε: «Για μένα είναι λίγο δύσκολο ένα παπούτσι να φύγει από μόνο του. Έπρεπε να το τσεκάρουν από το VAR. Αυτό είπα και στον βοηθό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαιτητής είπε πως ελέγχθηκε η φάση στο VAR και δεν είναι τίποτα. Ο βοηθός μού είπε ότι από το VAR του είπαν ότι υπήρχε σπρώξιμο. Μάλλον πρέπει να τους πληρώσουν έναν καφέ, να δειπνήσουν μαζί για να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Δεν ξέρω τι είπαν, από την ίδια χώρα δεν είναι;».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί ο Βιεϊρίνια σχολίασε: «Δεν πρέπει να μας επηρεάσει το σημερινό αποτέλεσμα εν όψει του επόμενου ντέρμπι. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δυστυχώς η διαφορά αρχίζει και μεγαλώνει, αλλά από τη στιγμή που έχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να προσπαθήσουμε ως το τέλος».

Τέλος, κληθείς να μιλήσει για την επικείμενη μεταγραφή του Σίντζι Καγκάβα, είπε: «Είναι παίκτης που έχει παίξει σε κορυφαίες ομάδες, όπως η Γιουνάιτεντ και η Ντόρτμουντ. Είναι πολύ καλός και θα μας βοηθήσει αν θα έρθει. Εύχομαι να μας βοηθήσει και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν έχουμε μιλήσει, δεν μιλάω τη γλώσσα του. Αν θα έρθει θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε και όλοι θα τον αγκαλιάσουμε».

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης