Μία σημαντική μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σίνζι Καγκάβα.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά ήθελε να ενισχυθεί στον άξονα και χτύπησε την «πόρτα» του 31χρονου Ιάπωνα μέσου, με τη σπουδαία καριέρα σε Γερμανία και Αγγλία, ο οποίος ήταν χωρίς ομάδα, μετά τη θητεία του στη Σαραγόσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι σημαντικό ρόλο στην επαφή με τον Καγκάβα, ο οποίος απασχόλησε τους Θεσσαλονικείς και το καλοκαίρι (σ.σ: η περίπτωσή του τότε δεν προχώρησε γιατί δεν ήταν ελεύθερος) έπαιξε ο Πάμπλο Γκαρσία, που είχε προσωπική επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο Ιάπωνας χαφ, που αγωνίζεται τόσο ως «8» και ως «10», ξεκαθάρισε στον τεχνικό των «ασπρόμαυρων» ότι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και ως εκ τούτου μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και, αν όλα κυλήσουν ομαλά, τις επόμενες ημέρες ο 31χρονος χαφ θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καγκάβα έχει πολλές παραστάσεις στο υψηλό επίπεδο, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2012-14) και την Ντόρτμουντ (2010-12, 2014-19).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης