Δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του έκανε ο Σίζνι Καγκάβα, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα σελίδα στην καριέρα του, τον ΠΑΟΚ και στον Πάμπλο Γκαρσία, χαρακτηρίζοντάς τον μαχητή.

«Μίλησα με τον προπονητή αρκετά και κατάλαβα ότι με ήθελε στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές να παλεύουν και στην επίθεση και στην άμυνα και να αλλάζουν συνεχώς θέσεις στο γήπεδο. Είναι από την Ουρουγουάη κι έχει το στοιχείο του μαχητή» ανέφερε αρχικά ο Ιάπωνας άσος και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πρωτάθλημα υπάρχει σοβαρή απόσταση, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να βγούμε στην Ευρώπη. Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα πλέον, αλλά το να είμαι καλύτερος μέρα με τη μέρα.

»Αν έχεις αυτό στο μυαλό σου, τότε θα έρθουν και τα νούμερα και τα αποτελέσματα. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα δείξω το καλό μου πρόσωπο».

Καταλήγοντας ο Καγκάβα, κληθείς να μιλήσει για το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας, επισήμανε: «Σίγουρα η Εθνική υπάρχει στο μυαλό μου. Πιστεύω ότι μπορώ να επιστρέψω κι εκεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης