Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19.30) στην Τούμπα, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Το πρώτο κομμάτι της τελευταίας προπόνησης πριν το clasico της Θεσσαλονίκης αφορούσε την ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών, με δρομικές ασκήσεις, ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ακολούθησε μάθημα τακτικής με έμφαση στην αμυντική λειτουργία, δουλειά στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε πραγματοποιήθηκε τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό χώρο.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και είναι μαζί με τον Ενέα Μιχάι που δούλεψε στη μυϊκή ενδυνάμωση στο γυμναστήριο της Νέας Μεσημβρίας, είναι οι μοναδικοί απόντες του ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε τις επιλογές του για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, οι οποίες είναι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Νινούα, Καγκάβα, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης