Εκτιμώντας πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι στο 50-50%, αλλά και πως ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο έτοιμος αγωνιστικά, σε σχέση με το δικό του σύνολο, τοποθετήθηκε σε δημοσιογράφους για την αυριανή νοκ άουτ αναμέτρηση της Μπεσίκτας με τον «Δικέφαλο» στη Θεσσαλονίκη (25/8, 21:00, OPEN TV), για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, o Σεργκέν Γιαλτσίν.

Ο τεχνικός των Τούρκων, μαζί με τον αρχηγό της ομάδας, Ατίμπα Χάτσινσον, εκφράστηκαν στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, λίγο προπονηθεί η Μπεσίκτας στο γήπεδο, με τον πρώτο να αναφέρει αρχικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε. Υπάρχουν κάποιες αποχωρήσεις παικτών μας. Προετοιμαστήκαμε καλά, συγκεντρωθήκαμε, ο ΠΑΟΚ δεν είναι αμελητέο σύνολο. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, ο πιο τυχερός, ουσιαστικά, θα κερδίσει. Έχουμε αγωνία, θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Είχαμε τραυματίες, δεν είναι όλοι παίκτες μας έτοιμοι. Προσπάθησα να έχουν οι ποδοσφαιριστές μου συγκέντρωση. Ο αγώνας είναι σημαντικός για την ομάδα μας, θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Θέλουμε να διεξαχθεί σε φιλικό πνεύμα ο αγώνας, να είναι απολαυστικός και να κερδίσει ο καλύτερος».

Πρόσθεσε λέγοντας: «Προφανώς και είναι δύσκολο το ότι το ματς είναι νοκ άουτ. Δεν υπάρχει έτσι η δυνατότητα να διορθώσεις τυχόν λάθη που θα κάνεις σε δεύτερο παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο έτοιμος. Θα παίξουμε με έλεγχο, δυνατά, όχι με ρίσκο. Θα αγωνιστούν και οι δύο ομάδες, νομίζω, με τακτική. Θα είναι δύσκολος ο αγώνας. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50%. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει».

Ερωτηθείς για τον Άνταμ Λιάιτς, ο οποίος δεν βρίσκεται με την Μπεσίκτας στη Θεσσαλονίκη, απάντησε πως: «Έχει τραυματιστεί και δεν είναι ακόμη στις προπονήσεις. Για αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατέληξε ο Γιαλτσίν επισημαίνοντας: «Είμαστε αθλητές, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική. Όταν φτάσαμε εδώ οι Έλληνες υπεύθυνοι μας συμπεριφέρθηκαν καλά, η φιλοξενία ήταν καλή. Θέλουμε να το αφήσουμε εκεί, εμείς ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο».

Ο Ατίμπα Χάτσινσον, ο οποίος εσχάτως ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπεσίκτας για μια ακόμη σεζόν (σ.σ. ανήκει στις τάξεις την τελευταία επταετία), δήλωσε:

«Η ομάδα μας προπονήθηκε καλά, η προσοχή μας είναι στο αυριανό παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει καλά. Είμαστε ενθουσιασμένοι, ανυπομονούμε για το ματς, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την ομάδα και τους εαυτούς μας. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα, αισιοδοξούμε για την έκβαση του αγώνα. Εισπράξαμε καλή υποδοχή στο αεροδρόμιο, πέρα από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο, λόγω του Covid-19, ο οποίος μας καθυστέρησε, η φιλοξενία ήταν καλή».

Κατέληξε ο 37χρονος Καναδός αμυντικός μέσος, τονίζοντας: «Η ομάδα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, είμαι ενθουσιασμένος, προφανώς, για την ανανέωση της συνεργασίας μου μαζί της και για τη νέα σεζόν. Δε θέλω να σκέφτομαι μακριά, έχουμε αύριο ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι σημαντικό το ματς αύριο, αυτό είναι το επόμενο βήμα μας και αυτό έχω στο μυαλό μου. Παίζοντας καλά μπορούμε να καταφέρουμε να προκριθούμε.

Όλοι μας αισθανόμαστε καλά, ανυπομονούμε για το αυριανό ματς, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κατακτήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ξέρω μερικούς από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, προφανώς ο αντίπαλός μας δεν είναι ομάδα που πρέπει να υποτιμήσουμε. Έχουμε αναλύσει τον ΠΑΟΚ αμυντικά και επιθετικά. Πρέπει να φροντίσουμε να μην μας κάνουν ευκαιρίες και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να σκοράρουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης