Τον πρώτο «τελικό» στο… καλημέρα κιόλας της σεζόν δίνει απόψε (20:30, Novasports Prime) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί τη Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από το πρώτο ματς για να περάσει εκείνος στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει για πρώτη φορά να επιστρέψει από ήττα με δύο γκολ διαφορά στην Ευρώπη και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε διάφορα πρόσωπα σε συγκεκριμένες θέσεις, κυρίως από το κέντρο και μπροστά. Όλα δείχνουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα αλλάξει αρκετά πράγματα στην ενδεκάδα, ώστε να βοηθήσει στη δημιουργία και την επίθεση των Θεσσαλονικέων.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Ντόοουγκλας, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Νάρεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέφσκι (3-4-3): Μιχαΐλοβ, Φαν Ντερ Κάαπ, Σούντμπεργκ, Κόρδοβα, Πετρίς, Τσουνάμι, Μιλάνοβ, Κράεβ, Ρονάλντο, Γουέλτον, Μπάρι.

Διαιτητής

Τον κρίσιμο αυτό αγώνα θα διευθύνει ο Ισπανός διαιτητής, Θέζαρ Σότο Γράδο. Ο 42χρονος ρέφερι, που δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ικερ ντε Φρανσίσκο και Κάρλος Αλβαρες Φερνάντες, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αλεχάντρο Ρουίθ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης