Γκαρσία: «Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και το αποτέλεσμα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, 20:50
Γκαρσία: «Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και το αποτέλεσμα»

Tην ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, την εμφάνιση και τις επιλογές των παικτών του εξέφρασε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την επικράτηση (2-0) του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την γενικότερη λειτουργία μας. Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία και δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Είναι και θέμα εμπειρίας πολλές φορές.

Συγχαρητήρια σε όλους για την καλή δουλειά τους όλη την βδομάδα που την είδαμε σήμερα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ουρουγουανός στην κάμερα της NOVA, προσθέτοντας:

«Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, οπότε πρέπει να παίξουμε διαφορετικά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο τρόπος που αμύνονταν η αντίπαλη ομάδα μας έδωσε κάποιους χώρους στα πλάγια, γι' αυτό ο Ουάρντα είχε αυτή την οδηγία να παίζει περισσότερο στο πλάι και να δίνει υπεραριθμία μαζί με τον Τζόλη.

Θέλουμε να έχουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας, ωστόσο από τη δική μου πλευρά αυτό που μπορώ να πω είναι πως αντιδράς ανάλογα με το τι ζητάει το κάθε παιχνίδι. Γι' αυτό και εμείς δημιουργούμε ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να διαβάσουν το κάθε παιχνίδι και να λειτουργούν με βάση αυτό. Εμείς τους δίνουμε τα εφόδια σε κάθε προπόνηση, αλλά οι επιλογές μέσα στο παιχνίδι ανήκουν σε αυτούς».

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, 20:58