Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Μάκης Γκαγκάτσης θα κινηθούν νομικά κατά του Κώστα Καραπαπά με αφορμή τα όσα ισχυρίστηκε περί απόπειρας δωροδοκίας του τερματοφύλακα Μάριου Σιαμπάνη από άνθρωπο που ενεργούσε για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων», με τον αντιπρόεδρο του «δικεφάλου» του Βορρά να αναφέρει με νόημα στο υστερόγραφο της νέας του απάντησης στον παράγοντα της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Να ανοίξει και το δικό του τηλέφωνο να δούμε αν έχει νοικιάσει ποτέ κανένα άσπρο Polo για ταξιδάκι φίλων και συνομιλητών του στη Λάρισα».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γκαγκάτση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι φαντασιώσεις πληθύνονται και μάλλον ο αντρούκλας κ. Καραπαπάς (ή γραφείο τύπου του ΟΣΦΠ Β’) κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, αφού όλοι θυμόμαστε τον Σιαμπάνη να κάνει περιπάτους στην περιοχή του Άρη στον αγώνα εναντίον του ΟΣΦΠ όπως τουλάχιστον δήλωσε ιδιοκτήτης έτερης ΠΑΕ. 

Ο εισαγγελέας πλέον έχει το λόγο για τη δήλωσή του, ενώ θα του κατατεθεί αγωγή και μήνυση για τις φαντασιώσεις του όπως φυσικά και σε όποιον αναδημοσιεύει τις αναρτήσεις του και εμπλέκει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή οποιοδήποτε στέλεχός της σε ποινικά κολάσιμες πράξεις που ουδεμία σχέση είχαν, έχουν ή θα έχουν.

ΥΓ1: Εν τέλει είχε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη ο Σιαμπάνης όπως είπε το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Άρης ή απειλήθηκε και τρομοκρατήθηκε όπως δήλωσε ο επικοινωνιολόγος της; Συνεννοηθείτε παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΥΓ2: Μαζί με τα τηλέφωνα που ζητάει ν ανοίξουν (και φυσικά να ανοίξουν ώστε να δούμε μετά που θα κρυφτεί και πως θα πληρώσει τις αποζημιώσεις), ν’ ανοίξει και το δικό του να δούμε αν έχει νοικιάσει ποτέ κανένα άσπρο polo για ταξιδάκι φίλων και συνομιλητών του στη Λάρισα;».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης