Ο Μάκης Γκαγκάτσης, εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, ήταν αυτός που εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στη σημερινή (16/3) σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο και παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνου Σκούμα.

Ο παράγοντας του «Δικεφάλου» του Βορρά τόνισε πως «… στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα βίας εντός γηπέδων και από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό». Παράλληλα, διευκρίνισε πως επί τοις ουσίας μόνο στον Βόλο υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί και αυτό έγινε επίσης χωρίς προβλήματα με όλες τις ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελειώνοντας την τοποθέτησή του, ξεκαθάρισε πως «η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σέβεται την προσπάθεια του κ. Θεοδωρικάκου για αγώνες χωρίς βία και η ανταπόκριση στην πρόσκλησή του ήταν θετική για να συνδράμουμε προς την ίδια κατεύθυνση.

Ωστόσο σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Αυγενάκη, με τον οποίο έχουμε ανοιχτή διαμάχη, εξαιτίας τόσο της γενικής του στάσης απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και της πρόσφατης επαίσχυντης συμπεριφοράς της ΕΕΑ απέναντι στους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, με την διασπορά προσωπικών τους δεδομένων».

Όπως τονιζόταν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το τέλος της συνάντησης, ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης αμέσως μετά δικαίωσε τη θέση της, χρησιμοποιώντας μια θεσμική συνάντηση για να βγάλει προεκλογική ομιλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης