Περήφανος για την αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τη λήξη του αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», όπου ο «δικέφαλος» του Βορρά ηττήθηκε με 3-2 σκορ και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του «Δικεφάλου», μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση της Cosmote TV, δήλωσε: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δείξαμε θάρρος στον αγωνιστικό χώρο, πετύχαμε δύο γκολ. Συνεχίζουμε, πλέον, με ψηλά το κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα κάνουμε την ανάλυση του ματς και θα ασχοληθούμε με τη συνέχεια των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Ίσως θα ήταν … σκάνδαλο αν περνούσε ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση. Ελέγξαμε τους παράγοντες που μπορούσαμε, δεν μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο κάποιων άλλων».

 

Από την πλευρά του ο σκόρερ των δύο τερμάτων του ΠΑΟΚ,  Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, δήλωσε: «Αρχίσαμε το παιχνίδι καλά. Πιέσαμε τον αντίπαλο, δεν ήξεραν τι να κάνουν. Πετύχαμε το γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αγιαξ πήρε δύο πέναλτι στη συνέχεια, δεν ξέρω αν ήταν το πρώτο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν πιο επιθετικός, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Είχαμε στόχο να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης