Μετά την πώληση του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς, ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός παίκτη για την ποιοτική ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ.

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» εξετάζουν τις επιλογές τους και μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και μάλιστα έχει καταγραφεί έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά είναι αυτή του Βίκτορ Κλάεσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τον 29χρονο εξτρέμ της Κράσνονταρ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και κυρίως κινείται στην αριστερή πτέρυγα. Στο ρωσικό πρωτάθλημα αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2017 και έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 130 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 40 γκολ και 29 ασίστ.

Εκτός από την Κράσνονταρ έχει αγωνιστεί σε Έλφσμποργκ (177 συμμετοχές με 45 γκολ και 37 ασίστ) και Βάρναμο (32 συμμετοχές και 13 γκολ), ενώ είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Σουηδίας (50 συμμετοχές/10 γκολ), με την οποία αγωνίστηκε και στα τέσσερα ματς στο πρόσφατο Euro.

Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση και θα φανεί τα επόμενα 24ωρα αν πράγματι ο ΠΑΟΚ όντως θα επιδιώξει την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: sport-fm.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης